Bedrijf 105/365

Vanaf 1 januari begin ik een praktijk als gewichtsconsulente. Vanmorgen heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Het begon niet zo best, ik miste de bus. Geen nood, ik was voorbereid en kon rustig wachten op de volgende bus. Deze kwam niet, nog niet erg. Opeens verscheen op het bord dat de bus daarop een kwartier vertraagt was. Paniek! Naar huis gerend, fiets gepakt en naar het stationnetje in de wijk gefietst. Ondertussen bidden en hopen dat ik de trein zou halen, anders zou ik te laat komen. Gelukkig gehaald, buiten adem maar dat geeft niet. Op het centraal station stond de trein al klaar. Eenmaal in Rotterdam was het ook zo gevonden en toch nog ruim op tijd voor de afspraak. Gratis cappuccino kreeg ik aangeboden en voor dat deze op was, werd ik al opgeroepen.

Een aardige man nam met mij de papieren door en nam de tijd voor vragen. Nog geen half uur later stapte ik naar buiten met een papierwinkel.

Voordat ik naar huis ging ook nog de markthal bezocht, dat was lang geleden en gezellig. Het een en ander moet nog landen bij me. Er valt nog veel te regelen maar het gaat echt gebeuren. Wow, een eigen bedrijf!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.