Beeldentuin van de Markiezenhof# 5.135 van 365

Een paar dagen geleden vertelde ik u over het stadspaleis in Bergen op Zoom, de Markiezenhof. Bij dat stadspaleis hoort ook een kleine beeldentuin. Ik ben met een aantal beelden op de pixel gegaan. Op www.facebook.com/eendkuhwak laat ik u er nog een paar zien.

Hier krijgt u de chevalier ( ridder te paard) te zien die is gemaakt door Felix van der Linden ( 1929 -??), een Brabantse beeldhouwer en tekenaar. Zijn beelden zijn vooral in de regio Brabant te vinden. Het bronzen beeld  de chevalier  staat sinds 1986 in de beeldentuin.

Groetjes Kuh Wak
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.