Mijnleven 2/82

Een jaar later, als ik eraan denk schiet ik vol, onze laatste momenten 'samen' met mijn gezin aan jouw tafel, zo snel ging het, zo snel gaat het, een jaar. Samen dat is wat ik mis. Ik mis je zo in mijn leven als schoonmoeder en het terug zien van jouw lijden, begrijp ik de wens naar de eeuwige rust, dat geeft mij ook rust. Never forget ❤️
Een jaar later, als ik eraan denk schiet ik vol, onze laatste momenten ‘samen’ met mijn gezin aan jouw tafel, zo snel ging het, zo snel gaat het, een jaar. Samen dat is wat ik mis. Ik mis je zo in mijn leven als schoonmoeder en het terug zien van jouw lijden, begrijp ik de wens naar de eeuwige rust, dat geeft mij ook rust. Never forget ❤️0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.