Weekly 19- Happy en tranen

Een week met HAPPY in hoofdletters én een week met tranen…

HAPPY:

 • Positieve reacties tot nu toe op mijn plan van aanpak (deadline van 2 weken terug)
 • Getraind en mijn enkel ging goed!!!
 • Koffie en kletsen met dinnetje
 • Naar 90 s feestje geweest met (oa) Manlief, Buuf en haar man
 • Mijn bestelde items zijn binnen!! Donderdag is de lancering hier op de site. Spannend!! Ik ben in ieder geval enthousiast, ik hoop dat jullie dat ook zijn
 • En ander lief dinnentje zie ik tegenwoordig elke week, fijne gesprekken hebben we ♥
 • Leuk kerstcadeautje voor mezelf gekocht
 • Donderdag ben ik jarig!

Tranen…

 • Bijeenkomst voor Vertrouwens -Contact-Personen. Blijft een heftig onderwerp, maar waar ik in stilte even van vol schoot was het volgende: Degene die de presentatie deed, vertelde dat haar zoontje ook een tijdje was gepest en hoe zij dit had aangepakt. De moeder van één van de pesters vertelde later aan haar, dat zij elke dag na school aan haar zoon vroeg: “hoe was je dag?” En na het antwoord vroeg ze aan haar zoon: “En hoe denk je dat de dag van …… (de naam van de gepeste jongen) vandaag is geweest?” Ik vond dat zo’n mooie vraag..
 • Tobias. Hij raakt me enorm. Big Time. Een jongen die vandaag 12 jaar is geworden. Ik vind het moeilijk of ik dit nou wel of niet moet noemen in mijn Weekly, maar hij was zéér aanwezig in mijn week. Het voelt zo dichtbij op alle fronten. Hij en zijn ouders begeven zich in dezelfde wereld als ik: Zwolle, volleybal, mijn opleidingen, kinderen. Ongelofelijk en onbeschrijfelijk. Ontroerd ben ik door de postauto’s gevuld met heel veel post en alle ballonnen rond zijn bed. Tobias, ik hoop dat je een TOP verjaardag hebt en met volle teugen kunt genieten van vandaag. ♥

365:

 • Planning en artikelen schrijven in voorbereiding op…. dat hoor je a.s. donderdag wanneer ik jarig ben…
 • Contact met een aantal mensen, voor afronding van interviews
 • Zoals gezegd: beide bestelde items zijn binnen
 • Stoeien en spelen met grafische programma’s
 • de bezoekerscijfers van de site groeien en groeien maar. Onder de 2000 per dag zijn we niet meer geweest deze maand en regelmatig uitschieters boven de 10.000 per dag. Ben ik blij mee!

En verder:

 • The usual (piano, huishouden, training geven, kids naar sport enzo)
 • Meiden een workshop ‘Vloggen’ bij de bibliotheek

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.