Dubbele cijfers 111/365


Dubbele cijfers zien, daar wordt ik gelukkig van. 33,777,88,222, bijzonder fascinerend, of misschien een obsessie?

Vandaag ging ik naar de  hema, ik rekende €12,12 af precies om 12.12 uur. Twaalf choco letters ingepakt, twaalf rapportages geschreven en met twaalf bewoners een activiteit gedaan

Ooit heb ik gelezen dat dubbele cijfers zien een boodschap van de engelen is. Of het zo is dat weet ik niet, ik vind het wel een mooi idee dat het universum op zo’n manier contact zou zoeken. In een boekje lees ik wat die boodschap kan betekenen en stuk voor stuk zijn ze positief.

Hoe het ook mag zijn, ik wordt er gelukkig van. Waarom ik dit stukje schrijf? Dat ging vanzelf….

Misschien toch een boodschapje?
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.