Stilstaan 112/365

Sint is vertrokken en de eerste kerstbomen staan al te pronken. Ook staan er al afspraken in mijn nieuwe agenda voor volgend jaar, zomervakantie aangevraagd en goedgekeurd.

Deze tijd gaat zo verschrikkelijk snel dat ik mij meerdere keren afvraag waar de tijd blijft. Hoe lang is het geleden dat ik echt stil gestaan heb bij mij zelf. Heb ik voldoende rustpunten? Mijn lijf geeft zoveel signalen, luister ik wel naar mijn lijf? Er gaan veel bellen rinkelen.

Morgen ben ik vrij en begin dan weer eens met een meditatie moment. Even stil staan en luisteren. Tijd nemen, hoe moeilijk dat ook voelt.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.