Afsluiting DO-cember: Fijne Feestdagen!

DO-cember: Inspiratie door interviews en boekrecensies. Vier artikelen die je helpen bij analyseren, doelen stellen en volhouden van je doelen voor 2018. Quotes en Weekly’s.

Do-cember levert mij mooie berichten op, interactie met lezers en extra bezoekers op de site. Bedankt voor de input en reacties! JULLIE (mensen die de 365 projecten doen én de bezoekers van de site) máken de site!

Voor mij is het nu ook tijd om te gaan genieten van de kerstdagen, familie en vrienden. Ik wens jullie allen prachtige feestdagen en alvast een gezond, gelukkig en creatief 2018, waarin al je doelen waar mogen worden!

 

Lieve groeten,

Mirjam
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.