#2 dotjes van troostvogeltjes

Vandaag laat ik een schilderij vol troostvogeltjes zien. Ik maakte het in 2017 door elke dag een grote stip te zetten met een kurk. Aanvullend stipte ik met de achterkant en het puntje van een spijker. Gisteravond zette ik de laatste kleine stipjes. Ik ben er blij mee. 80 x 80 cm vol vrolijke dot-art, als kleurrijke confetti. In het schilderij zijn veel kleine lieflijke tafereeltjes te zien. De komende week zoom ik er steeds even op in. Veel kijkplezier.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.