#8 Daarom Nu!

Ben het al weer kwijt!

Zoals ik in het begin al vertelde en schreef, soms heb ik van die dagen dat het er gewoon niet in zit dat ik hier wat schrijf. Het is nu ook alweer 3 dagen geleden. Helaas. 🙁

Ik ben zo moe de laatste dagen, er komt gewoon niets uit mijn handen terwijl dat mijn hoofd vol zit met dingen die ik wil doen en moet doen. Er gebeurd weer zoveel in mijn hoofd dat ik bang ben dat het straks weer overloopt. dan ben ik voor mijn gevoel weer terug bij af.

Paar jaar geleden was ik zo depressief dat ik uit mezelf hulp heb gezocht en gelukkig gelijk gekregen. Daar heb ik het eerste jaar zo geweldige hulp gehad van de psychologe dat ik daar nu af en toe nog op kan teren. Gelukkig maar! Na dat jaar ging zij weg en kreeg ik een andere psychologe, ze had dezelfde naam maar helaas niet dezelfde kwaliteiten. Het was  een geweldig leuke meid maar niet voor psychologe geschikt.  Na daar te hebben afgerond, heb het zelf maar gedaan, ben ik via de revalidatiearts terecht gekomen bij Adelante in Hoensbroek om daar de pijnrevalidatie te mogen gaan doen.  Gesprekken gehad, intake  en ik mocht aan de zware revalidatie beginnen. Eerst 3 weken observatie en als ik daar doorheen kwam dan 12 weken behandelfase. Ik zal hier zeer zeker nog op terug komen 🙂

Dit alles heb ik in 2017 gedaan en nog langer zelfs dan die 12 weken. Het ging daarna allemaal zo goed toen ik mijn “normale”leven weer op de rit had.  Er gebeurde weer vanalles, zeker ook mijn gezondheid, ook andere niet zo leuke dingen drongen mijn leven, lees mijn hoofd, weer binnen. Het raakte weer vol en steeds voller.

Daar ben en word ik letterlijk en figuurlijk zo moe van, dat mijn benen niet meer vooruit kunnen en willen.

Zo moe dat ik niets liever wil dan het bed in deken over mijn hoofd en niets hoeven.

Maar………….dat doe ik niet, alleen sommige dingen blijven dan wel weer liggen zoals…………… Dit 365dagenproject.

Ik ga door………..ga het toch elke dag proberen…… het moet!!!!

relax-postits-DPC-1024x682

 

Zondag 14 Januari 2018
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.