#11 Daarom Nu!

Vandaag vrijdag een rustig dagje.

Afgelopen 3 dagen waren druk voor mij.

Dinsdag was ik naar de dagbesteding. Sinds oktober ga ik 1x per week naar de dagbesteding in Hoensbroek. Wat ben ik blij dat ik dit heb doorgezet. Voor mezelf maar ook voor Eric zodat hij 1 dag in de week voor zichzelf kan hebben en niet de hele tijd voor mij hoeft te zorgen. Zo voelt hij dat als ik thuis ben. Hij is er altijd voor me mijn liefste en vooral mijn maatje. We gaan soms door diepe dalen maar komen er steeds weer uit.  Wat heb ik lieve, leuke, mooie mensen leren kennen op de dagbesteding. Iedereen met zijn of haar eigen beperking. Van jong tot ouder!

Woensdag in de morgen kwam eerst mijn hulp. Ook dat ben ik blij dat de WMO mij dat heeft toegekend. Al is het heel moeilijk om alles uit hand te moeten geven. Tuurlijk zijn er dingen in de huishouding die ik zelf nog kan. Gelukkig maar 👍. Dan moet ik s’middags wel rusten. Ik ben s’avonds vaak zo onrustig dat ik toch maar besloten heb om weer met mijn medicijnen te starten. Deze had ik niet meer ingenomen sinds ik in December zo ziek was met ziekenhuisopname als gevolg. Voel me daar nu toch alweer stuk relaxter door. Ik wilde natuurlijk proberen of dat zomaar kon. Dat kan…. maar ik toch maar niet…. nog meer ellende en stress daardoor.

Donderdag eerst ontbijt daarna samen net de bus naar de stad. Eric ging mee naar de logopedie om te zien hoe de behandeling daar gaat. Ze proberen daar met soort van massage mijn strottenhoofd en stemplooien te verwijden zodat ik meer lucht krijg. (Of ik het precies goed vertel weet ik niet🙄). Daarna lekker ergens thee en chocomel gedronken en broodje gegeten. Op naar een volgende afspraak in de stad. Naar huis daar 2 uurtjes geslapen. savonds naar de film geweest in de Lumiere in Maastricht.  De film Nao ut Zuuje wat een geweldig film. Over wat carnaval nu echt is. Niet alleen, zoals velen denken zuipen en rotzooien! Er zit toch wel wat meer achter.

Ik heb eindelijk weer eens een nacht door kunnen slapen. Heerlijk! Niet gek na de drukke dagen.FB_IMG_1516315389241


0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.