#12 Daarom Nu!

SANYO DIGITAL CAMERA
Nika*

Gisteren (20 januari) was het 2 jaar geleden dat we ons lief meisje Nika* moesten laten gaan. Na een strijd van een half jaar aan diabetes. We kregen de bloedwaardes niet omlaag ondanks dat we haar 2x per dag een spuitje gaven. Met heel veel pijn in ons hart en omdat we zoveel van haar hielden hebben we het moeilijke besluit genomen om haar de rust te gunnen.

Nika* was ons eerste Noorse Boskat, wat een geweldig ras is dit, zo lief en aanhankelijk. Ook de andere die we in huis hebben zijn zo lief! Olav en Dani.

We waren op vakantie in Egmond aan Zee toen we ’s avonds een wandeling maakte en een mooie langharige kat tegen kwamen. We vonden het beide geweldig en keken elkaar aan en dachten hetzelfde. Zo een willen we ook. Thuis gekomen natuurlijk gelijk gaan zoeken wat voor soort het zou kunnen zijn. Maine Coon of Noorse Boskat? Wij kwamen uit bij de Noor.  Dus heel wat sites bezocht maar ook op Marktplaats gekeken. Daar kwamen deze kitten foto tegen en we waren beide gelijk verliefd. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt om te mogen komen kijken. Nou ja kijken werd dus gelijk meenemen.

Wat hebben we veel plezier en liefde mogen ontvangen van ons meisje Nika*.  Helaas mocht ze maar 7 jaar worden.

Door haar was onze liefde voor de Noorse Boskat wel geboren.

Nika* voor altijd in ons hart!!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Brenda ter Haar zegt

    Vergeten doen jullie haar nooit, herken dit gevoel zo goed. In jullie harten dragen jullie haar mee.
    Nika ❤ Forever ..

    xxx Brenda

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.