Weekly 27- Glory

Fijne, maar zeker ook drukke week die wel e.e.a. van me vroeg. Naast hard werk ook zeker ontspannen en leuke dingen gedaan. De mooiste momenten van deze week zijn de schilder workshop die ik zaterdag heb gevolgd en het bezoek aan mijn paard afgelopen week.

Eigenlijk zou ik met 2 vriendinnen gaan schilderen, maar 1 was er ziek, dus we waren met z’n tweeën, maar wel als onderdeel van een groep van meer dan 20 personen. Ik heb enorm genoten van het smeren met kwasten en vingers. Zeker ontspannend en rustgevend.

Mijn paard Glory staat al een aantal jaren met pensioen. Lekker in de wei met andere paarden en verder niks. Ik heb er geen omkijken naar en ze wordt goed verzorgd. Het was al lang geleden dat ik haar had gezien en het was dringend tijd voor een bezoek! Ik had mijn dochters niets verteld, want dan willen zij het liefste mee en zij moesten naar school. Wel bijzonder dat onze jongste juist díe ochtend over Glory wilde kletsen en vragen over haar stelde.

Het was heerlijk om Glory weer te zien en te knuffelen. Zo fijn dat ze mij nog altijd herkend en met haar neus tegen mijn buik wrijft. Ze ziet er nog super uit voor een dame van haar leeftijd. Verder gezellig koffie gedronken met degene die voor haar zorgt.

Voor volgende week staat er een bezoek bij de kapper op het programma en hebben de kids een studiedag. Dan gaan we iets leuks doen, al weet ik nog niet wat het gaat worden. Een wandeling en bad komt vast ook weer voor in het programma!

Fijne week allemaal!

365

 • Iets leuks aan het voorbereiden voor de bezoekers en bloggers van/ op de site
 • skype gesprek gehad met degene waarbij ik een begeleidingstraject ga volgen
 • enkele berichten en mails
 • Quote, weekly

En verder

 • Volleybal oudste en feestje jongste
 • Workshop schilderen gevolgd
 • volleybal trainingen
 • Lange wandeling gemaakt op zondag, met oudste
 • Lekkere zelfgemaakte lasagne gemaakt en gegeten
 • Druk op het werk, maar ook een leuke lunch gehad
 • Voor het eerst sinds lange tijd op bezoek geweest bij mijn bejaarde paard <3
 • 20 jaar samen met manlief!!
 • Uitnodigingen gemaakt met oudste voor haar aankomende kinderfeestje
 • Contact gehad met een moeder van school: zij hebben ‘onze’ groententuin overgenomen. Ik moet zeggen dat het een fijn gevoel is, dat de tuin nu in handen is van een bekende!0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.