#13 Daarom NU!!

Het is al 2 weken geleden dat ik hier wat geplaatst heb. Het is niet van niet willen of kunnen maar ook vergeten. Soms denk ik  “O ja nog even een blog schrijven” dan zet ik de pc aan en dan weet ik niet meer wat ik wilde doen. Dit heeft ook heel veel te maken met de fibromyalgie, dat je kleine dingen vergeet of niet meer op woorden kunt komen. Dan liggen ze op het puntje van je tong maar je kunt het gewoon niet zeggen! Ook de polyneuropathie heeft vergeetachtigheid in zijn “pakket”, dus samen kan het heel vervelend zijn en veel, helaas heb ik daar regelmatig last van.  Dus geen onwil!

Twee weken geleden, 23 Januari om precies te zijn, was het 1 jaar geleden dat ik bij Adelante in Hoensbroek aan mijn observatiefase begon. Het waren 3 hele intensieve en vooral zware weken. Wat was ik blij dat ik voor intern had besloten. Het was niets voor mij geweest als ik na een drukke dag terug naar huis had gemoeten, daar mijn dingen nog doen, naar bed en de volgende dag weer terug. Dan had ik het niet 1 week vol gehouden. Nu kon ik heerlijk op mijn bed gaan liggen rusten, daarna eten, nog wat kletsen 20170627_194841met lieve, mooie mensen die ik daar heb mogen ontmoeten, dan lag ik vaak om 9 uur al te slapen. Die 3 weken hebben me al zoveel gebracht dat ik zo graag de behandelfase in wilde. Dit heb ik ook vele malen laten doorschemeren en het werd beloont. Op 1 mei ben ik aan de behandelfase begonnen. Hier zal later nog zeker wat over te lezen zijn.

Verder heb ik de afgelopen 2 weken toch wel van alles gedaan. We zijn weer verder gegaan met opruimen en spullen verzamelen voor op een rommelmarkt te gaan staan. Keukenkastjes en zolder daar zijn we mee bezig. Ja alles weer lekker door elkaar, ik/wij zijn ook zo chaotisch dus voor ons niks geks. 🙂

Natuurlijk ben ik op de dinsdagen naar de dagbesteding geweest in Hoensbroek bij Novizorg. Dit ben ik gaan doen na dat ik bij Adelante klaar was. Ik vind het heerlijk om daar een dag door te mogen brengen. Wat een fijne mensen werken daar en niet te vergeten de andere cliënten. Allemaal hebben we een beperking (anders waren we daar niet) of het nu geestelijk of lichamelijk is. Allemaal hebben we respect voor elkaar jong en oud! Kijk er elke week weer naar uit om te mogen gaan.

Nu zitten we in de week voor carnaval, vind het heerlijk om dan veel muziek te luisteren, natuurlijk zoveel mogelijk carnavalsmuziek. Al luister ik sowieso graag naar Limburgse muziek. Zelf zal ik niet veel carnaval vieren. Dat trek ik niet meer, helaas. Zal me net zo goed amuseren al is het maar thuis voor de buis.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.