Valentijn! Creativity from the heart

Nog een paar dagen en dan is het 14 Februari: Valentijn.

Voor ons extra bijzonder omdat 365dagenproject dan jarig is!  Zeven jaar geleden, op Valentijnsdag, besloot Sanne om een jaar lang, elke dag,  met een hartje op de foto te gaan. En vanuit haar project ontstond deze site!

Daarom hebben we voor jou 2 valentijnskaarten die je mag gebruiken, zo veel als je wilt. Verstuur ze aan iedereen die deze valentijnskaarten ‘met een knipoog’ kan waarderen. Aan creatieve mensen. Aan lieve mensen. Mensen die je graag een berichtje wilt sturen, omdat je aan ze denkt.

Creativity from the heart!

Je kunt de kaarten doorsturen via Facebook, retweeten via Twitter of downloaden (op afbeelding staan, rechtermuisknop aanklikken en ‘opslaan als’ aanklikken óf kopiëren en daarna plakken in je bericht) en versturen per mail.

En op Valentijnsdag heb ik nóg een ‘traktatie’ voor jullie in petto! Een extraatje, een verrassing voor onze 7e verjaardag. Voor de bloggers én alle volgers! Nog even geduld!

Alvast een hele fijne Valentijn en heel veel voorpret!

nowis.365dagenproject

Listentoyour365dagenproject

 

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.