Even bijkletsen 122/ 365

Hier ben ik dan toch weer; schrijven doet me altijd goed en ik kan het toch niet laten.

Het leven gaat goed maar druk. Mantelzorgen eist zijn tol maar langzaam breiden we ons netwerk uit. Valt niet altijd in goede aarde maar daar zetten we ons overheen. In het begin van het jaar werd mijn eigen moeder ziek. Gewoon de griep, zij is in mijn leven nog nooit ziek geweest en haar dan zo op bed zien liggen was vreemd. Ik heb nog een vader en die was helemaal van slag, ook niets gewend. Samen met mijn zus veel gezorgd en eten gekookt, dokter gebeld en afspraken verzet.

Ondertussen heb ik ook nog een eigen zaak. Vooral bezig mezelf bekend te maken door middel van flyeren, brieven naar huisartsen en fysiotherapeuten schrijven, kaartjes hier en daar neerleggen en sociale media. Nog niet het gewenste resultaat opgeleverd, toch heb ik alle vertrouwen.

Ook ben ik een specialisatie kinderen en voeding aan het doen. Gelukkig goed te doen. Er hoort ook een examen vijf, die doe ik eind maart in Rotterdam. Als ik dit haal heb ik me voorgenomen voorlopig niet meer te studeren.

En dan werk, nog steeds op dezelfde lokale maar dan met een nieuwe leidinggevende. Gaat niet verkeerd en nadat er een flinke bom ontploft is in het team lijkt het wat beter te gaan. Toch loopt er alweer een nieuwe sollicitatie..

Zo ben ik lekker bezig en beleef ik best wel wat, al dacht ik van niet.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.