Hiep Hiep…

Hoeraa! We zijn vandaag jarig! En dat op Valentijnsdag!

Zoals beloofd een cadeautje op de site, voor bloggers en volgers van de projecten.

Vanaf vandaag kun je namelijk aan elk artikel een HARTJE geven wanneer je dit wilt. Omdat je het mooi vindt. Of leuk, geweldig, interessant, ontroerend, goed bedacht, mooi gecreëerd of iets van gelijke strekking.  Ik hoop dat jullie het veelvuldig gebruiken voor alle mooie projecten en berichten!

Je vindt de hartjes onder het bericht, onder de informatie over de auteur van het stuk.

En hebben jullie al gratis valentijnskaarten verstuurd? Nog zo’n leuk cadeautje voor onze verjaardag!

Ik wens iedereen een heel goede, mooie, en liefdevolle dag!

Mirjam ♥

 
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.