Weekly 30- 14 februari

Afgelopen weekend heb ik weer een creatieve workshop gevolgd: servies stippelen. Ik zal hier binnenkort een artikel over schrijven, maar ik kan al wel zeggen dat het erg leuk was om te doen!

De hele week waren mijn dochters ziek. De oudste 2 dagen, de jongste 6 dagen.  In totaal 7 dagen zieken in huis. Werken ging hierdoor wat meer tussen de bedrijven- en het ‘zorgen’- door. Ik was zelf ook niet fit en ging behoorlijk in het tempo van de zieken mee.

Onze oudste (bijna 10 jaar) ging op valentijnsdag ‘uit eten’ met haar vriendje en nog 2 stelletjes uit de klas, al was een hiervan ziek. Mooiste kleren aan, cadeautjes voor elkaar gekocht en dikke pret op het pannenkoekenschip. Een van de ouders was mee. Super leuk. #makingmemories

Naast al het leuks van Valentijn, was 14 februari ook de geboortedag van de overleden moeder van Manlief.  Geboren op Valentijn. Ze kreeg altijd heel veel mooie bloemen voor haar verjaardag. Ik heb toevallig een stukje gehaakt met een haaknaald van haar. Eigenlijk ging dit zonder na denken en bedacht ik me dit pas achteraf. Bijzonder hoe dat soms werkt. Manlief was de dag ook goed doorgekomen, uiteraard wel veel aan haar gedacht en contact met zijn zusjes gehad. Maar hij was heel steady en rustig.

Komend weekend komen mijn ouders en zus -enzo alvast voor de verjaardag van onze oudste. Dinsdag wordt ze 10 jaar!

365

  • Valentijnactie (hartje) online en afbeelding erbij maken
  • Weekly, quote en enkele mails

En verder

  • Zieke dochters in da house.. (in totaal 7 dagen lang)
  • The usual (volleybal, training geven, werk, luizenpluis etc)
  • Olympische spelen kijken
  • Boek uitgelezen dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen (Kom hier, dat ik u kus- Griet op de Beeck)0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.