Weekly 31-liefde

Tien jaar geleden kwam je op de wereld. Sterk en in balans. Een ideale baby die compleet tevreden en relaxed was.

Je naam hebben we met zorg gekozen. Vernoemd naar oma van manlief en mijn Oma B. Je kamertje met zorg ingericht, spulletjes met liefde gekocht. Alles ademt onze liefde voor jou.

Tien jaar! Geen idee hoe snel de tijd is verdwenen. Geen idee hoe het voor jouw komst is geweest. Jij hoort bij ons en wij bij jou. Indrukwekkend hoe groots en intens deze liefde is. Hoe diep geworteld en sterk onze liefde is.

Tien jaar waarin jij je ontwikkeld tot een knappe, slimme, sportieve, creatieve dame. Beginnende puber, power en pit. Eigen wil en eigen mening. Ik omarm alles wat je bent. Ook wanneer ik het moeilijk vind. Ook wanneer ik soms boos word. Wanneer we het uitpraten en goed maken. Alles brengt jou tot zelfstandigheid en jouw eigen persoonlijkheid.

Over 10 jaar, woon je waarschijnlijk op je zelf, ga je volledig je eigen gang, zal ik je steeds meer moeten loslaten. Ik kan me er nog niets bij voorstellen. Hoe kan ik je niet dagelijks zien of spreken? Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Maar ik heb alle vertrouwen in jou en onze liefde.

Van harte gefeliciteerd mijn lieve grote, kleine dame!

365

  • Enkele mails, quote en weekly

En verder

  • Bezoek van mijn ouders en ‘zus en zo’. Tulpen en een prachtige bos rozen gekregen voor het 20 jarig samenzijn met Manlief
  • Met elkaar gegeten en gewandeld en gekletst. mijn ouders zijn blijven slapen
  • Een rustige zondag met lange wandeling en ontspannen tussenstop met lekkere hapjes
  • Na de zieke dames ben ik totaal niet fit. Weinig tot geen stem, hoesten en moe!
  • Cadeau opgehaald voor mijn oudste dame (verjaardag)
  • Gesprekjes op school (portfolio)
  • Marktplaats verkoop en aankopen
  • Werken!0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.