Weekly 32- vakantie

De meiden hebben vakantie en wij als ouders werken een paar uren/ dagen minder. Een feestje, spelletjes, paardrijlessen, taarten bakken, bij pasgeboren poesjes kijken en schaatsen op de ijsbaan in het dorp. Heerlijk om leuke dingen met de kids te doen en ook al geniet ik enorm van het geven van volleybaltrainingen: Het is ook altijd fijn wanneer ik een week niet in de zaal sta. Even tijd voor andere dingen. S avonds thuis op de bank (of in bad) en op zaterdag en zondag uitslapen!

Naast de vakantie van de kids ook een week met 2 lange werkdagen. De dinsdag vol met afspraken en alles volgde op hoog tempo. De donderdag had heel veel rust en een evenement waar ik als EHBO-er ingepland stond. Meer dan een een pleister plakken en een beetje aandacht geven, hadden mijn collega EHBO-er en ik niet te doen. Maar we hadden wel leuke gesprekken. Onder andere over ademhalingstechnieken (yoga), meditatie en ontspanning. Daarnaast ook leuk met de collega’s die sportclinics aan het geven waren. En ook prettig met de Siberische kou buiten: het was lekker warm binnen!

Ik geniet van zulke weken, boordevol met mijn loved-ones om me heen! Wel kom ik wat minder aan mijn eigen ‘dingen’ toe, maar dat komt volgende week wel weer. En de temperatuur gaat stijgen: ook fijn want ik verlang ondertussen naar de lente!

365

  • Enkele mails, weekly en quote
  • Daarnaast bezig met nieuwe foto’s maken voor de quotes

En verder

  • Nog meer gezelligheid voor verjaardag van oudste dochter
  • Ik merk dat het ‘voldoende ontspanning nemen’ minder op mijn lijstje staat, maar toch doe ik dit wel: piano, netflixen in bad (= dubbel ontspannen). Gesprek met mijn collega (zie hierboven) heeft het stukje bewustwording wel weer aangewakkerd. Leuk hoe dat werkt!
  • Prioriteit ligt op dit moment vooral bij gezin en werk. Alles is heel vol en druk. (vakantie en verjaardag oudste en andere feestjes)
  • Functioneringsoverleg gehad, fijn en heel positief
  • Met de meiden op kraambezoek geweest bij pas geboren poesjes (van teamgenootje)
  • Met de meiden taart gebakken
  • Nog wat meer marktplaats aankopen vooral blij met mijn knalroze nieuwe keukenmachine.0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.