#62 – #68 vogeltjes op vrijdag, weekly birds.

Ik heb besloten om mijn vogeltjes alleen nog vrijdags hier te posten. Dan ga ik er even fijn voor zitten en heb ik meer rust om nog wat te schrijven over mijn vogeltjes. Ondertussen kun je (bijna) dagelijks troostvogeltjes volgen op facebook  #62 - #68Deze vogeltjes zijn geschilderd op houten blokjes van een oud memoryspel. Met magneetstrip erachter geplakt, zitten ze nu op het magneetbord in mijn keuken.

Het zijn vogeltjes die mogen uitvliegen. 6×6 cm, € 6, – per stuk. Ik vlieg gauw weer verder naar mijn werk…. voorbereiden van avond workshop ‘schilderen op hout’, op grote borden, gemaakt van oud pallethout. Daarna vlieg ik het weekend in.

Ik wens je alvast een fijn weekend.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.