prijs 2 134/365

Gisteren mocht ik mijn prijs in ontvangst nemen. Een telefonische marketing boost. Ik werd precies op tijd gebeld door een lieve mevrouw die mij allerlei tips en trics gaf die ik op mijn website kan gebruiken. Ik schreef direct mee en wat is een half uur dan kort! Ik wilde er snel wat mee doen en haalde meteen mijn lap top tevoorschijn en typte er op los. het was jammer dat ik ook nog moest werken, gelukkig een avonddienst dus ik heb nog heel wat kunnen doen.

Vanavond weer werken en nu weer verder schrijven. Alle stapjes helpen, het heft niet meteen perfect. Ook ben ik bezig met een online training ondernemen, alle kans om te leren wil ik aanpakken.

Toch is het zo dat ik eind maart examen ga doen voor kind en voeding en aan studeren nauwelijks toekom… Straks nog maar even in de boeken neuzen. Het is een examen met open vragen dus best moeilijk. Gelukkig heb ik nog even.

Vandaag ga ik mij op mijn werk storten op een moestuin project, voor iemand die geen groene vingers heeft best een ding. Gelukkig krijg ik hulptroepen op bezoek. Ik merk dat ik van de hak op de tak ga, tijd voor koffie!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.