#14 Daarom NU!!

Zo zeg dat is al een hele tijd weer geleden dat ik een stukje heb geschreven. Er is die tijd ook wel veel gebeurd. Leuke dingen maar ook verdrietige momenten.  Mijn gezondheid heeft toch weer een knauw gehad wat natuurlijk erg vervelend is voor mij en de pijn alleen maar erger word. Ben ondertussen weer bij de neuroloog geweest voor weer iets anders dan de polyneuropathie. Heb in mijn hele linker kant van mijn lichaam krampen dat wil je niet weten hoe pijnlijk die zijn. Nu word uitgezocht waar vandaan komt of misschien toch van de polyneuropathie. Afwachten, morgen (22maart) heb ik een telefonische afspraak, ook uitslagen van mijn bloed.

In de tijd dat ik niets geschreven heb is het ook carnaval geweest, en ja hoor ik heb op de wagen gestaan, 3x zelfs, ik heb het volgehouden maar ik lever wel in op de dagen erna. Dat heb ik er wel voor over.7424e6ab-2ef3-4e5b-9d74-b83fe3e23fe6 Hier samen met vriendin Lilian in Smeermaas (België) bij de wagen. Toch weer een foto van mezelf 🙂 We hebben een Ski Thema dus vandaar mijn gewone jas. Ben ook nog 1 avond mee de stad in geweest. heerlijk weer even de kroeg in. 🙂

We hebben helaas afscheid moeten nemen van een lieve oom van mij. Wat zullen ze hem gaan missen. Lieve Oom Rust Zacht!

Ben samen met Juulke naar het schaatsen geweest in Amsterdam. Naar het WK Allround in het Olympisch Stadion. Wat heb ik genoten van dit weekend.  Van alles, het samen zijn het hele weekend met mijn dochter, het schaatsen, het kletsen, het hotel, het was nodig om er even uit zijn. Hier kan ik intens van genieten.

Ook weer wandelingen gemaakt, in Velden en natuurlijk ook hier. Het doet me toch wel goed die wandelingen.

De dagen die ik naar de dagbesteding  ga kan ik heerlijk mezelf zijn (kan zo ook maar is toch anders  🙂  ). Ik kijk er elke dinsdag naar uit.

Samen met mijn Adelante vriendinnen ook leuke middagen gehad. Kletsen, van alles delen met elkaar. Wat ben ik blij dat ik deze mensen heb mogen ontmoeten. Dat geld ook voor anderen die ik de afgelopen tijd heb mogen ontmoeten. Vrienden voor het leven!

 

 

 

 
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.