Leven 143/365

Vanmorgen liep ik de tuin in, en op de deksel van de vuilnisbak zat een ienie mini slakje. Het bewoog zich langzaam met zijn huis op zijn rug. Later op de dag fietste ik over de dijk en zag lammetjes, eenden met hun kroost. Aan de bomen de knoppen van nieuw groen. Ik voel nieuwe energie hangen, het leven is hier en mag gevierd worden. Onderweg zie ik een huis met een enorme opblaas baby voor de deur. Een jongen geboren! Deze mensen vieren het groots. Iedereen mag weten dat er nieuw leven is.

Ik voel me opgewekt en blij. Ik hou van de lente. Ik zie het weer als een nieuw begin  en voel de nieuwe energie stromen. De hele winter zit je binnen en bezig met licht en warmte. Nu wil ik er uit en iets in mij wil ook naar buiten. Niet alleen de schoenen aan en weg. Het is een gevoel van diep binnen in mij. Dat gevoel zegt, laat je zien, nu is het tijd. Geen idee hoe ik dat moet doen of waarmee, ik voel wel dat het zo is.

Na een lange tijd ben ik weer begonnen met mediteren. Voelen hoe het met mij gaat en nieuwe inzichten op doen. Niets is voor niets. Ik omarm het leven en ik vier een nieuw begin.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.