Weekly 37

Wauw wat een fijn weer! Naast wat volleybal en de boodschappen heb ik het hele weekend niets anders gedaan dan buiten in de zon zitten, liggen, relaxen.
Genoten heb ik van de kinderen die buiten speelden, kwamen aanwaaien en weer uitwaaiden. Het binnenlopen van buren, de relaxedheid en de zon. Spontaan samen eten. Waren alle dagen maar zo!

Manlief heeft sinds zijn enkel blessure weer een paar eerste punten gespeeld in een wedstrijd. En wat deed hij het goed! De wedstrijd was super spannend. Manlief heeft een mooie bijdrage geleverd met enkele Kill-blocks en met het scoren van misschien wel de mooiste aanval in de wedstrijd. Vrijdag heeft hij de volgende wedstrijd en hij hoopt dan nog weer wat meer speeltijd te krijgen.

Verder is het een rare week. We hebben veel aan ons hoofd met het regelen van verschillende zaken, thuis zijn voor het aanpassen van de meter, vervanging voor training geven zoeken etc.

We hebben momenteel vrienden en collega’s met zorgen en verdriet, wat ons ook raakt. Een zeer zware operatie, zinloos geweld incl. stille tocht, zaken rondom scheiding en een zelfmoord. Het is bizar dat dit alles in zo’n korte tijd voorbij komt op zo’n korte afstand van ons gezin. Natuurlijk houdt het ons bezig. De kwetsbaarheid van allen die je lief zijn. Onmenselijk verdriet, vertrouwen in goede afloop en geloof, opkomen voor jezelf en je geliefden, bepalen van strategie. Alles passeert de revue. Af en toe vermoeit het, verlamt het. Bezorgd, pijnlijk. En af en toe stroomt de liefde extra, voor ‘weten wat je hebt’, voor ‘dichtbij zijn’, voor ‘gezond’, voor ‘gelukkig zijn’, en om er voor anderen te kunnen zijn.

Naast het doorvoelen van al deze gebeurtenissen zoek ik afleiding in werk en andere bezigheden. En dat gaat dan ook weer best aardig. We gaan ook gewoon door. Nog 2 dagen en dan is het weer weekend. Weer één met zon en prettige temperaturen. Ik laat me dan weer opladen door de zon en zoek de rust. Fijn vooruitzicht.

365

 • Enkele mails en weekly
 • Contact mbt nieuwe aanmelding voor de shop
 • Dagelijks bezoek cijfers groeien gestaag!
 • Volgen van de Focusweek van Ingrid Groen

En verder

 • Piano les
 • Oudste naar de kapper
 • Oudste logeren bij vriendinnetje -> slaapgebrek
 • Jongste laatste wedstrijden van seizoen gespeeld: gewonnen van de (uiteindelijke) kampioen, uiteindelijk 3e geworden in de competitie
 • Manlief weer eerste punten gespeeld in een wedstrijd en heel goed gedaan
 • Lekker gewerkt
 • Zon-Zon-Zon3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.