ontwikkelen 145/365

Nu ik klaar ben met de studie is het nodig om verder te kijken. Wat is nodig om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik ben dol op lijstjes en notitie boekjes dus heb ik alweer een nieuw begin gemaakt. Als eerste punt klanten werven.  Vanmorgen kwam deze stap naar mij toe, een telefoontje of ik de krant van een groot evenement in de stad zou willen adverteren. Dat wil ik zeker maar helaas heb ik weinig geld. Een aardige dame gaf mij nog eens korting en dat kon ik niet weigeren, je moet immers wel wat invetsteren.

Als tweede punt wil ik leren om zelf de bijbehorende boekhouding en belasting te doen. Nu besteed ik het uit maar de kosten zijn hoog en inkomen heb ik nog niet.

Daarna komen vast nog wel wat punten maar helemaal gelukkig zou ik worden van een eigen praktijkruimte buiten huis. Dat is toekomst muziek, een droom waar ik graag  werk van zou maken.

Alles op papier gezet en klein maken om de doelen te kunnen behalen. Stilzitten is geen optie, gaan! Wordt weer vervolgd….
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.