vakantiegevoel 144/365

Afgelopen zaterdag ging ik met vriendin naar een evenement vlak bij huis. Deze werd voor het eerst gehouden, op een soort landgoed Eerst gingen we naar een grote parkeerplaats waar we met een gratis pendelbusje werden vervoerd naar het landgoed. Aldaar een grote tuin met kramen. Kramen met brocante , bloemen en planten, sieraden, levensmiddelen, voetmassage. Helemaal in onze stijl. Ook de inwendige mens niet te vergeten. Helemaal gelukkig werden we toen we onze favoriete koffieman zagen. Als we in de stad aan de koffie gaan doen we dit meestal bij deze man. Hij herkende ons ook en kregen een heerlijke cappuccino van hem.

We zaten lekker in de zon en bespraken de laatste nieuwtjes. Zo vaak spreken we elkaar niet en het was fijn om te horen hoe het gaat. Zo in het zonnetje bespraken we onze wensen en dromen en spraken af hier op terug te komen en daadwerkelijk stappen te ondernemen. In de verte begon een jongeman gitaar te spelen en te zingen. Zwoele klanken, winkelende mensen, zon en koffie. Hoe gelukkig kun je je voelen.

De middag vloog voorbij en voor ik het wist zat ik weer in de trein. Vol met inspiratie en ontspannen kwam ik thuis. Alsof ik een week op vakantie was geweest. Als klap op de vuurpijl had mijn lief de bbq aangestoken en ging het zomerfeestje nog even door. Deze weekenden zou ik vaker willen.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.