Woeste Wilma 148/365

In mij huizen verschillende typetjes, die mij Adrie maken. Zo heb ik creatieve Carla, onzekere Olga, Standvastige Stacey en bange Brenda. Het meest dankbaar ben ik woeste Wilma. Zij wil los en ze gaat los. Bruist van de energie en of ik wil of niet, ik ga mee.

De meeste typetjes veranderen wel eens van naam, die vergeet ik of ik verander ze. Er gaat wel eens een type weg en er komt wel eens iemand bij. Nee, ik ben echt niet gek of zo! Prettig gestoord kan je het ook noemen. Dit hoort eenmaal bij mij en soms zie ik al die types als lessen waar ik van kan leren.

Bange Brenda heeft heel lang een overheersende rol gehad. Ze bleef volhouden dat ik het maar niet moest doen, stel dat het niet zou lukken? Onzekere Olga ging daar in mee. Standvastige Stacey deed haar best maar kwam er niet tussen, maar daar was Wilma!

Natuurlijk ben ik het allemaal zelf en waar ik de kracht af en toe vandaan haal weet ik ook niet, er zit meer in mij dan ik zelf weet. Het helpt om dingen een naam te geven. Fantasie doet de rest en wie weet schrijf ik er nog eens een boek over. Creatieve Carla barst van de inspiratie.

Voorlopig laat ik Woeste Wilma nog even haar gang gaan, zij kan me nog ver brengen.




2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.