Mijnleven 2/200

*Lazy sunday* Vanmorgen was iedereen van mijn gezin en zelfs mijn ouders bij ons om te brunchen ter ere van Moederdag en de 80ste verjaardag van mijn vader. Wat door het ziekbed van mijn moeder nog niet gevierd zal worden. En wij niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Bij de voordeur een grote bloem van ballonnen. Na de felicitaties van ons, zijn kleinkinderen, en de bewondering voor de tekening die door hun achterkleindochter is gemaakt en gegeven gingen we aan tafel. Daar lag nog een kaart met de felicitaties ook namens mijn zus en zwager en stond erin vermeld wat het kado gaat worden, ik las het hardop en zag hun ontroering en de kippenvel op de arm van ons pap. 'Die kwam wel even binnen,' zei hij. Lekker gebruncht met bijzondere 'Karel de Stoute' eitjes. Genoten zeg! Nu van de stilte die weer in huize Zeijlmans is wedergekeerd en nagenieten.
*Lazy sunday*
Vanmorgen was iedereen van mijn gezin en zelfs mijn ouders bij ons om te brunchen ter ere van Moederdag en de 80ste verjaardag van mijn vader. Wat door het ziekbed van mijn moeder nog niet gevierd zal worden. En wij niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Bij de voordeur een grote bloem van ballonnen. Na de felicitaties van ons, zijn kleinkinderen, en de bewondering voor de tekening die door hun achterkleindochter is gemaakt en gegeven gingen we aan tafel. Daar lag nog een kaart met de felicitaties ook namens mijn zus en zwager en stond erin vermeld wat het kado gaat worden, ik las het hardop en zag hun ontroering en de kippenvel op de arm van ons pap. ‘Die kwam wel even binnen,’ zei hij. Lekker gebruncht met bijzondere ‘Karel de Stoute’ eitjes. Genoten zeg! Nu van de stilte die weer in huize Zeijlmans is wedergekeerd en nagenieten.1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Ursula zegt

      Geweldig lief dankjewel voor de felicitaties

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.