Weekly 38, 39, 40, 41 en 42

5 weken lang niet in staat geweest om een weekly te maken. De gebeurtenissen rondom de mensen in onze omgeving zorgden voor een vol hoofd. Even geen grip op de dingen. Te weinig tijd, maar vooral te weinig ruimte. Zeker met alle ‘normale dingen’ die allemaal maar door gaan.

Weekly 38
Niet lekker in mn vel, heel druk, weinig energie. Hoge stress factor. Ik ben niet relaxed. Wel wanneer ik doe waar ik van hou, maar niet op de momenten dat mijn hoofd als een oude koffiemolen zijn rondjes draait en flink lawaai produceert. Spanning en onrust.

Donderdag had ik weer een Online dag van mijn cursus. Ik heb een paar aanpassingen aan de site gemaakt, e.e.a. voorbereid maar echt veel kwam er niet uit mijn vingers. Dit gedeeld met Ingrid en een 1 op 1 afspraak gemaakt voor de week erna.

Wel heb ik mijn eerste kwartaal afspraak (zie mijn doelen) gehad. Niet binnen het eerste kwartaal, maar toch! Een stuk wijzer geworden met dank aan een vriendin en dit levert een heleboel op! Thanx <3

Genoten van de (eerste?) zonnestralen van de lente. Laatste volleybalwedstrijd van het seizoen gespeeld. Een setje gepakt van de nummer 2 uit de competitie.

Weekly 39
Gesprek Ingrid, heeft ervoor gezorgd dat ik weer beter en nadrukkelijker ben gaan plannen en prioriteren: Orde scheppen in de Chaos. Niet dat er echte chaos was. Maar het gevoel van vastigheid was weg. Onvoldoende grip en te vol programma. Terug naar overzien en first-things-first. Mijn agenda bestaat nu volledig uit gemarkeerde kleuren.

Verder druk op het werk. Koningsspelen: volleybal gegeven op een speciaal onderwijsschool. Mooi om te doen en heerlijk in het zonnetje op het schoolplein.

Weekly 40
De kinderen krijgen vakantie, manlief en ik werken door. Geregel en gedoe, maar de eerste ontspanning en rust treed in. Oh en wat helpt het weer mee! Logeer- en speelpartijtjes van de kinderen.

Weekly 41
Poezen naar het poezenhotel gebracht en die avond vertrokken we met de auto naar Noorwegen, waar mijn broer woont. Een lange, nachtelijke rit gereden en in 16 uur daar aangekomen. De eerste 3 nachten in een bed- en breakfast gezeten en overdag trokken we op met mijn broer. Hierna 3 dagen en nachten bij mijn broer gelogeerd. Zo fijn om hem, de kids, en anderen daar weer te zien!

Prachtige meren gezien, opnieuw een bezoek aan de sluizen van Vrangfoss (al was er dit keer weinig te zien omdat ze bezig waren met reparatiewerkzaamheden ter voorbereiding op het hoogseizoen) en heel veel gezelligheid en zon! Volop van genoten.

Weekly 42
En dan deze week. Ik ben een stuk opgeknapt, gestructureerder en ben voor mijn gevoel weer helemaal ‘bij’ op het werk en met de mails e.d. die ik ivm 365dagen kreeg. De zorgen om onze vrienden zijn er nog, (Er is zelfs nog weer meer bij gekomen) maar de eerste schrik is er gelukkig eruit. Ook was de rust in de 2 vakantieweken van de kinderen erg prettig. Deze week is voor mij relatief rustig: vind ik ook prettig! Komend weekend pinksterweekend en geen volleybal. Oh wat heb ik deze rust hard nodig zeg! Maar ik ben al een heel stuk hersteld en heb weer ‘grip’. Nu houden zo!

 
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.