Weekly 44

Een week vol met emoties en grenzen. Niet in 10-voud, maar wel in 100-voud. Niet over 1 onderwerp, maar wel over 10. Laat maar rollen, ga er maar uit. Vál en Lós en Gá! Laat het stromen en verdwijnen. Of het nou Tranen zijn, of Woede is, of Blijdschap vieren.

Ik heb zelf veel gedeeld deze week, over veel onderwerpen gesproken. Over teamindelingen of juist toch vooral niet. Of alleen zo dat anderen het niet horen. Over andere onderwerpen en ‘te veel’ en ‘geraakt’. Over ‘waarheid’ en ‘grenzen’. Over dunne scheidslijnen tussen doelgerichtheid en manipulatie. Die voor mij persoonlijk zo helder zijn, maar voor anderen niet? Andere grenzen. Over lijken? Over Eerlijk en Liegen en Vertrouwen. Ik weet wie jij bent. Dat vergeet ik niet meer. De rationele keus voor accepteren en doorgaan.

Oude (grotendeels) geheelde wonden die de revue passeren, maar misschien, straks, voorgoed verdwenen zijn. Ik kan niet wachten. Met Hoop en Herinneringen.

Ik zie dat de rust er bij mijn vriendinnen weer inkomt. De één heeft een belangrijk examen gehaald en voelt zich beter, de ander heeft een leuke baan aangeboden gekregen eigenlijk voortkomend uit haar verdriet, en de derde geeft aan haar kleine ‘ouder-worden- rimpel- zorgen’ te koesteren. Want als dít is waar ze zich druk om maakt, als dít haar problemen zijn, dan gaat het goed met je! Zien dat zij helende zijn, biedt mij verlichting.

En zo doe ik 100 dingen en ook niets, ben ik herstellende, maar ik bevind me nog in emotionele chaos en vacuum. Maar zo stap ik op de traptredes langzaam weer omhoog.

Maar ondertussen wel emotioneel 10 kilo lichter…

365

  • Eerste AVG aanpassingen zijn al ingevoerd. Ik heb ook nog wat huiswerk hierin.
  • Enkele mails en Weekly

En verder

  • Uit eten met mijn lieve en leuke (ex)-teamgenoten
  • Vrijwilligersbijeenkomst van ‘mijn’ oude club met handboogschieten, BBQ en leuke mensen
  • Beachtoernooi met collega’s naast het Olympisch Stadion
  • Wedstrijdleiding bij smashbaltoernooi in het Olympisch Stadion
  • Werken, trainingen geven, boodschappen, was, piano, etc
  • Vergadering Jeugdland
  • 2 x vriendin op bezoek <3
  • Gesprekken… tja wat zal ik hier van zeggen



0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.