Weekly 45

En zo kom ik langzaam aan weer in de juiste Flow…

Een week met clubkampioenschappen turnen (oudste), een volleybaltoernooi (jongste) en de verjaardag van een heel lieve tante en het zien van mijn ouders en Zus-enzo. Daarna nog gegeten bij Zus-enzo.

Gister was een mooie dag. Inspirerende dingen gehoord tijdens een workshop en hierna een prettig gesprek met mijn leidinggevende. Hij stelt goede vragen, waar ik echt iets aan heb en me weer stapjes verder brengen.

Later op de dag ging ik samen met een collega op bezoek bij onze zieke collega. Fijn om haar weer te zien. Ik heb veel respect voor haar power-volle karakter. Wat is ze sterk! En we hadden bijzondere gesprekken over ‘Tussen hemel en aarde’, ‘Nieuwetijdskinderen’, bijzondere ervaringen en ‘Familieopstellingen’.

Mooie uitspraak van mijn collega:”Wanneer ik goed zorg voor mijn hoofd, mijn hart en organen, dan gaat het goed met me. Dat is de basis.”  Voor haar organen doet ze een paar keer per jaar een ‘APK-tje bij de osteopaat’.

Ik voel me weer een stuk beter, heb veel ballast van me af gegooid, maar ik weet ook dat ik nog voorzichtig moet zijn met mezelf.

A.s. vrijdag hebben we weer een bijeenkomst van het traject dat ik volg (offline focus bijeenkomst), een BBQ, verder een afspraak met een vriendin in de planning, jeugd survival van de oudste en een verjaardag.

Genoeg leuke dingen om te doen!

 

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.