Mijnleven 2/226

Deze 13juni 2018 een van de beste dag sinds 2001, want 'Toen is het gezeik begonnen,' zei ons Aron. #mijnleven #onzichtbaarziek #chronisch#vermoeidheid door een auto ongeluk NU #minderpijn #meerenergie dus geweldig genoten van m'n ezels die ik nu 2 weken moet gaan missen door vakantie wat ook heerlijk is.
Deze 13juni 2018 een van de beste dag sinds 2001, want ‘Toen is het gezeik begonnen,’ zei ons Aron. #mijnleven #onzichtbaarziek #chronisch#vermoeidheid door een auto ongeluk NU #minderpijn #meerenergie dus geweldig genoten van m’n ezels die ik nu 2 weken moet gaan missen door vakantie wat ook heerlijk is.0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.