Weekly 46

Met wat ups en downs kom ik de week goed door, langzaam-aan minder vermoeid en sterker, maar ik blijf alert op mezelf.

Vrijdag hadden we weer een offline focusbijeenkomst van het traject dat ik volg. Ik ben bezig geweest met een aantal zaken rondom privacy: het opstellen van een privacyverklaring en het aanpassen van de spelregels op de site. Ik merkte ook hoe fijn ik het vind om in een andere omgeving te werken en met mensen om me heen. Ik heb daarom ook een aantal besluiten genomen voor na de zomervakantie: Ik ga dan maandag en dinsdag op kantoor werken in Amsterdam en alleen nog op woensdagochtend thuis. (Nu werk ik veel meer thuis, maar daardoor ook veel meer ‘fragmentarisch’).
En de woensdagochtend ga ik niet altijd vanuit huis werken, maar er zijn ondertussen genoeg plekken in de buurt, om buitenshuis te kunnen werken, met gratis Wifi. Op deze manier trek ik ‘werk’ meer mijn huis uit en geef ik het een duidelijkere plek in mijn week-schema. En dit is compleet anders dan hoe het nu is.

Volleybaltrainingen ga ik volgend jaar alleen nog doen op de vrijdag en zondag. Met op zaterdag de wedstrijden van onze meisjes erbij, is dat ook bij elkaar geplaatst en duidelijk.

Wanneer de dames dan naar school zijn heb ik de donderdag en vrijdag beschikbaar voor de site, het maken van volleybaltrainingen en als het dan echt noodzakelijk is (hihi) het huishouden.

Schakelen van het een naar het ander is iets wat ik goed en makkelijk kan, maar wat ook gewoon energie kost. Deze duidelijkere structuur zorgt hopelijk voor meer duidelijkheid, rust en ruimte.

Vrijdagavond een BBQ met familie, zaterdag had oudste een jeugdsurvival en ging ik s avonds op stap met een vriendin. We kozen ervoor om op het terras bij een uitspanning aan het water te zitten. Heerlijk rustgevend, lekker hapjes en fijn gekletst. We hebben te maken met een aantal vergelijkbare zaken en het is heel fijn om het daar over te hebben.

Zondag na de volleybaltrainingen hadden we een verjaardag van een van de kinderen van Buuf en werden spontaan uitgenodigd om te BBQ-en. Fijne middag en avond. Heerlijke tijd vind ik dit altijd. Iedereen lekker buiten en veel contact met elkaar.

Daarna begint de week weer, toetsweek voor de kids, dinsdagavond voor de eerste keer gebeached en zo rollen we alweer richting het volgende weekend.

Ik wens jullie allemaal een goed week!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.