Veel te lang geleden.

Zo toch maar weer eens wat schrijven, zag tot mijn schrik dat het wel heel lang geleden is. Dit is zeker niet de bedoeling. Ga het toch proberen om het vaker te doen. Alleen ik denk er vaker aan maar denk dan ook gelijk waar moet ik het nu weer over hebben. Ik kan heel veel schrijven, mijn ziektes, onze katten, mijn familie, mijn hobby’s, mijn  wandelingen en ga zo maar door. Vanaf februari is er al van alles geweest en heb ik leuke dingen meegemaakt maar ook minder leuke.

Februari de maand van de carnaval,  tot mijn grote verrassing heb ik zelfs mee gedaan en op de wagen gestaan. Ben mee geweest in Heer, Smeermaas (B) en de lichtjes stoet en Schinveld.  Ik heb me geweldig geamuseerd al was ik wel helemaal kapot en mijn lichaam heeft er lang over moeten doen voor het weer bij was.

IMG-20180218-WA0002

Maart heb ik de Venloop in Venlo gelopen samen met mijn broertje Twan, de 10 kmilometer. Het was een hele leuke tocht om te wandelen alleen jammer dat je nergens door bos liep. Maar goed je kunt niet alles hebben. Wel een stuk langs de Maas. Vond het super om met hem samen te lopen, volgend jaar weer? Als het aan mij ligt wel, dus wie weet. Ook zo wandel ik nog regelmatig. Hier in de omgeving natuurlijk maar ook als ik in Velden ben een paar dagen wandel ik nog graag door mijn oude dörpke, zeker daar langs de Maas of naar het Zwarte Water! De Maas is toch wel mijn favoriet moet ik zeggen, in beide plaatsen.

Ezeltje tijdens een van mijn wandelingen in Maastricht!

20170226_122546

Ik fotografeer graag dieren, waar ik ook ben, rommelmarkt en er loopt een leuke hond moet die gewoon op de foto. Wandelen, ezeltjes, koeien, katten maakt niet uit. ook mooi om op foto te zetten vind ik wilde bloemen, stapels hout, oude bomen.

Kikker!!

20170316_144259

Ook dit ga ik vaker delen.

Ga toch de gebeurtenissen nu echt steeds gelijk schrijven.

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.