zo’n dag 159/365

Je hebt wel eens van die dagen….gisteren was zo’n dag voor  mij. Een dag waar de energie hoog is, vol met emoties die elkaar in rap tempo afwisselen. Tranen, snotteren, papieren zakdoekjes en gevoelens die ik niet kan benoemen. Loslaten, voelen, hartzeer en pijn in mijn buik. Hoofdpijn, uiteindelijk de slappe lach en een flinke reep chocolade bij een kop thee.

Vandaag voelde de dag al anders bij het opstaan. Luchtige energie, zon die schijnt, met een glimlach uit bed stappen. Vol vertrouwen de dag in, naar de kapper voor een nieuwe look en toch dezelfde blijven.

Wat het ook mag zijn, het is wat het is. Niet meer en niet minder. Zijn het de hormonen? Het mag er zijn en ik mag het omarmen. Het is wat het is en het is goed.  Alles mag er zijn en ik? Ik ook!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.