Weekly 50

Een late weekly. Deze week zat vol met gezin en werk. Gister had ik ‘niets’ en had ik de weekly schrijven gepland, maar ik ben naar het winkelcentrum geweest en heb geshoped met mijn oudste meisje en ze (alle twee) natuurlijk verwend. Dat was ook even nodig! Nu hang ik met de laptop en koffie in bed (het is ochtend) om deze weekly te schrijven. Wij slapen op zolder en zo hou ik me (al de hele week) aan het voornemen om alleen op zolder te werken.

Ik zou over zoveel dingen van deze week een hele weekly kunnen schrijven, dat ik er toch maar voor kies om wat highlights te benoemen.

 • Het broeide al even en ik zal jullie de details van het proces besparen, maar ik blijf zelf volgend seizoen toch wél volleyballen. Qua tijdsbesteding denk ik wel ‘oei’, maar ik zou zo wie zo wel blijven sporten (en dat kost ook tijd) en dit is nu eenmaal wat ik het liefste doe.
 • Deze week heb ik buikgriep gehad en een collega van me heeft een presentatie van mij overgenomen. Dit vind ik echt zo’n enorme klasse. Vooral omdat het een avond van de halve finales voetbal betrof, en hij groot voetbal-fan is. Ik heb iets voor hem terug gedaan (weet hij niet), ik hoop dat hij er iets aan heeft :-). I owe him one!
 • In relatie tot mijn werk een yoga-school gevonden die gratis lessen aanbied voor mensen met smalle beurs. Ik ben een afspraak met hen aan het inplannen. Ik word zó blij van zulke initiatieven!
 • Gister heb ik samen met de buurvrouw een les gegevens aan groep 3 en 4 over groenten en fruit. Hoe dit groeit en bloeit. Met doorgeschoten prei, sla en radijs als voorbeelden (om de bloemen en zaden te laten zien), met kleine en kromme komkommers, gele courgettes en vertakte en gedraaide wortels. Iets wat de nieuwe generatie niet meer kent, omdat dit niet meer in de winkels verkocht wordt. (nou misschien soms de gele courgettes?) En daarna zelf zaaien in bekertjes met aarde, zaden zoeken in komkommers, tomaat en watermeloen. En alles even proeven hoort daar natuurlijk ook bij. De kids waren super enthousiast. Erg leuk om te doen!

Het ligt in mijn planning om vanavond (zaterdag 14-7) de recensie voor ‘De Ladder’ van Ben Tiggelaar te schrijven, inclusief de win-actie van het gesigneerde boek. Het komt eraan!

En tenslotte wil ik stilstaan bij 365-koningin (zie nieuwsberichten) Sandra (van Koningskrabbels). Zij en haar gezin gaan een heftige tijd door en ik wens hen heel veel sterkte en beterschap. Misschien wil een ieder die dit leest even op een positieve manier aan haar en haar gezin denken en wanneer je hierin geloofd: hen heel veel kracht en gezondheid sturen.

Ik wens jullie allemaal een goede week toe!

365

 • Mooi en nuttig gesprek gehad, dank je Mabel, wordt vervolgd!
 • Webinar gevolgd
 • Doorlezen van ‘De Ladder’ met oog op de te schrijven recensie
 • Weekly

En verder

 • Op school kijken in de klas van meisjes bij projecten
 • Jongste theorie avond voor het paardrijden
 • Naar de huisarts met de oudste, niets bijzonders gelukkig
 • BBQ met mijn volleybalteam van afgelopen jaar
 • Naar Duitsland met het gezin, net over de grens
 • Verjaardag met BBQ
 • Nóg een verjaardag
 • Portfolio gesprekken op school voor de meisjes
 • Buigriep 🙁 , bijna hele dag geslapen, gelukkig na 1 dag weer opgekrabbeld!
 • Gehoorbescherming laten aanmeten op mn werk: 2 componenten spul in je oor. bij het eruit trekken, trekt de je oor eerst vacuum. RAAR!!
 • Samen met buurvrouw gastles gegeven voor groep 3 en 4 over groenten/ fruit (wat ze nog hebben, hoe ze groeien) en bakje zaaien en fruit snoepen6

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

6

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.