Wie wint het gesigneerde boek ‘De Ladder’ van Ben Tiggelaar?!

Ha wat leuk om te doen! Gewoon iemand een cadeautje geven! En dat op mijn eerste vakantie-dag!!

Wat een mooie doelen kwamen er afgelopen week voorbij! Via Instagram, Facebook, op de site en via privé berichten.
Doelen om de ingeslagen weg vast te houden, doelen om niet te veel te willen qua verandering en daarom met het boek een steuntje in de rug te krijgen. Hulp bij onzekerheid, het boek als steun voor activering of ter ondersteuning van het doel om over 5 jaar in het buitenland te wonen. En nog veel meer mooie doelen!

Hoe moet ik uit al die mooie persoonlijke doelen nu het mooiste, beste, meest interessante doel kiezen? Dat kan toch helemaal niet! Ik vind het prachtig wanneer mensen zichzelf doelen stellen en ik hoop dat alle inzenders deze gaan behalen!

Dus het werd een loting. Ouderwets een bakje met briefjes met namen erop en zonder te kijken een lootje trekken.

En de winnaar is:

Jeanettewt‘ !

Jeanette had gereageerd via Instagram met de tekst:

“Ik wil graag iets gaan doen wat ik echt leuk vind en waar ik blij van wordt, maar op de een of andere manier lukt het me niet om hier prioriteit aan te geven en de verplichtingen wat minder op de voorgrond te laten treden. “

Jeanette, ik hoop dat De Ladder je gaat helpen om jouw doel te bereiken en wanneer je dit leuk vindt mag je hierover bloggen op www.365dagenproject.nl want je krijgt ook een gratis profiel! En als extra bonus stuur ik ook nog een setje 365-kaarten mee (zie shop).

Jeanette stuur je me een PM met je adres? Je mag ook mailen naar Mirjam@365dagenproject.nl. Dan komt het boek en de kaarten zo snel mogelijk naar je toe!

Hoho niet te snel wegklikken!! Heb je niet gewonnen maar wel een doel ingestuurd? Stuur me een PM of een mailtje met je adres en je krijgt ook een gratis kaartenset!

nb. AVG informatie: Adresgegevens worden NIET bewaard!

Fijne dag allemaal!

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.