Hou de moed erin of… 165/365

Heel af en toe is de moed bij mij ver te zoeken. Ik vraag mij dan af of ik het allemaal wel goed doe, ga ik twijfelen en piekeren en dan raak ik in een dip. Op het moment ben ik aan het solliciteren, ik wil dan zo graag en de teleurstelling is dan zo groot als ik niet uitgenodigd wordt voor een gesprek. Ik twijfel aan mijn kwaliteiten en kunnen. Als gewichtsconsulent maak ik mij zorgen omdat de klanten maar niet komen. Maak ik wel genoeg reclame, of misschien wel te veel? Als het niet gaat lukken, wat dan?

Als dochter en zus maak ik mij druk, bezoek ik iedereen wel genoeg, hou ik het contact wel goed? Als schoondochter vraag ik mij af of ik niet te weinig doe of misschien al te veel?

Als echtgenote denk ik wel eens, hoe doen anderen dit?

Dan neem ik een kop thee met een chocolaatje en denk ik bij mezelf: Als Adrie ben ik best leuk bezig. Niet perfect maar uniek. Ik heb mijn minpunten maar de pluspunten overheersen. Een schouderklopje heb ik best verdiend.

Na een dip komt zonneschijn!

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.