iets nieuws 164/365

Ooit las ik in een tijdschrift dat het goed is om regelmatig iets nieuws te doen of te leren. Goed voor het brein. Inmiddels doe ik al veel nieuwe, andere dingen, maar probeer dit toch zo veel mogelijk uit.

Vandaag waren het drie dingen. twee recepten, waaronder een nieuwe variant bananenbrood en een Italiaanse gehaktschotel. Van die laatste ben ik vooral benieuwd wat mijn lief er van zou vinden. Ook heb ik vanmorgen voor het eerst een video chat gedaan met een mede onderneemster. Ik wist niet dat het kon, het was heel leuk. Eerst alleen tegen mezelf aangekeken, bleek dat zij ook nog iets moest doen. Allebei geleerd en allebei genoten.

Het bananenbrood is overigens goed gelukt, deze kan ik toevoegen in mijn receptenboek. Nu bedenken wat ik nog meer op mijn nieuwe dingen doen/leren lijstje kan zetten.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.