Vertraging 163/365

Zinderende hitte, lange tijd achter elkaar. Hoewel ik een groot fan ben van de zomer, werd de warmte mij toch iets te veel. In het begin is het heerlijk, alles gaar zoals het gaat. Met het toenemen van de temperatuur, gaar alles langzamer. Minder energie, dus alles wat verdelen over de dag. Op een vrije dag goed te doen, op een werkdag wat minder.

Ook op het werk een hitteprotocol van kracht. Zorg voor de bewoners, weinig activiteit, veel drinken. Om er veel vocht in te krijgen is best lastig voor de ouderen, met waterijsjes, bouillon en vers fruit ging het best goed. Ook de mededeling om goed voor jezelf en je mede medewerkers te zorgen. meer rust momenten nemen en het tempo aanpassen.

De vertraging vind ik eerlijk gezegd heerlijk, niet zo snel, niet te druk, jezelf niet druk maken .Dat zouden we altijd zo kunnen doen. Helaas, met het oplopen van de temperatuur gaan we ook weer in de versnelling. Gelukkig is het voor de kinderen nog zomervakantie. Voor mij betekent dit zonder al te veel verkeer naar het werk. Sommige winkels zijn gesloten en ik kan nog even in de vertraag modus verder.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.