Weekly 54 (52+2)

Elke dag uitslapen. Zelfs onze dochters leren het steeds beter. Rond een uurtje of 8, soms half negen, begint het rumoer langzaam op gang te komen in ons huis. Daarna blijven we nog even hangen op het bed. Wie haalt er koffie? Alles op het gemakje, no rush. Zelfs onze jongste, degene met tomeloze energie, zei het vandaag: “ik vind het zo heerlijk dat we alles op een ander tempo doen: gewoon wanneer we er zin in hebben.”

We eten ongezond of buiten de deur. ‘Gemak’ is het grootste credo. We doen dingen, kopen dingen, consumeren. Maar het is ook een tijd van resumeren en plannen maken. Ik vind het heerlijk. Ideeën, creativiteit, alles stroomt. Maar de productiviteit en effectiviteit is laag. Dat komt later wel weer.

Vooraf plannen zat om te doen in de vakantie, maar in de praktijk laat ik vooral de-boel-de-boel. Of het overal van gaat komen (de plannen vooraf)? Geen idee en dat maakt me ook niet uit. Wel voel ik een lichte steek; mijn vakantie is voor de helft voorbij. Néé:  ik ben óver de helft! Ik weiger om al te gaan aftellen of er een weemoedig gevoel van te krijgen: Ik sta er nog volop in!

IK HEB VAKANTIE!!

 

365

 • Wat contacten, berichtjes etc. Wat mensen geholpen met wat dingen rondom 365
 • Nieuw artikel in de maak 😉 Komt er morgen of overmorgen op te staan!

En Verder

 • Verjaardag met BBQ
 • Naar Zeeland met zń vieren naar mijn ouders en familie nog even zien voordat ze weer naar Noorwegen vertrekken
 • Met zn vieren workshop Jacksart (Apeldoorn) gevolgd, erg leuk!
 • Wandelen (5 km) met verhuisde buuf, mooi gesprekken en lekker koffie en een ijsje
 • Vriendin weer gezien die terug is van vakantie
 • Met de meisjes een ‘opblijf-avondje’ met lekkere hapjes
 • Naar de kapper
 • Afgesproken met een vriendin, gezellig gekletst
 • Even naar de kringloop winkel, nog wat leuke items gescoord
 • Met zn vieren naar Ikea, gelunched en 2 hoofdkussens opgehaald
 • IJsje eten bij de beste ijssalon van Nederland met zń vieren
 • En met zn vieren naar de kermis, veel lol en gezelligheid
 • Haken, piano, huishouden..3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.