Week 55 (52 + 3)

Eén hele week in Zeeland: op vakantie! En voor wie het nog niet weet: ik ben een Zeeuwse. Ik ben opgegroeid rondom de zangerige klanken van het Zeeuwse accent, met áltijd tegenwind op de fiets en de geur van de zee in mijn neus.

Terug naar mijn roots; daar waar ik opgegroeid ben en mijn ouders nog steeds wonen.

Zo veel gezien en gedaan, maar het meeste heb ik genoten van de zee en de mensen om me heen. Mijn familie en de vrienden waarmee we hebben afgesproken en gegeten. Koffie gedronken. Bijna elke avond na het avond eten naar het strand om uit te waaien. De meisjes helemaal het water in, wij alleen met de blote voetjes. Wandelend langs de waterlijn, uitzicht over zand, water en de stormvloedkering. Mensen, honden en paarden om ons heen. Wind door je haren en langs je oren. Natuur. Vrijheid. Dít is wat ik mis in het Noorden!

De rust, geen besef van tijd. Laat naar bed en uitslapen. Van makkelijk eten naar weer gezond, van inactief, naar langzaam weer actief, of in ieder geval: actiever.

Bijzonder hoe ik zo maar weer in het plaatje pas, hoe alles normaal en bekend voelt. Vakantie en thuis tegelijk.

 

365

 • Afspraak gemaakt met Annelotte voor komende vrijdag
 • Artikel over Esther Hagen op de site geplaatst

En verder

 • Zee, Zee, Zee en strand strand strand
 • Winkelen en kermis in Goes
 • ‘Wilde’ pony’s geaaid
 • Gekeken op *oude* maneges, waar ik vroeger kwam
 • Uit eten bij de Griek met mijn ouders
 • Uit eten bij de Italiaan
 • Hele dag bij vrienden op de camping aan het Veerse Meer, samen BBQ en strand
 • Vaak mijn ouders gezien
 • Naar Neeltje Jans, inclusief bezoek aan een van de Pijlers
 • Naar de Jonge Johannes (uitspanning + speeltuin)
 • Renesse, Burgh-Haamstede
 • Kids ‘Weerwolven’ (spel) op de camping
 • Bezoek van buren op onze camping
 • Tropical Zoo
 • Meerdere bezoekjes aan mijn ouders
 • Op terugreis mijn neefje meegenomen en via mijn zus naar huis gereden2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.