Week 6 vogeltjes op boekjes

Komende week: Vogeltjes op notitieboekjes. Er zijn al aardig wat van deze boekjes uitgevlogen. En soms krijg ik een mooi bericht. Zoals deze: ‘ Hoi Wilma, ik wil je laten weten dat ik heel veel leuke reacties en complimenten kreeg van Chinezen over mijn ‘reis dagboekje’ (het boekje met op de voorkant het vogeltje dat ik van jou gekregen heb). Ik gebruikte het boekje om al mijn verhalen in op te schrijven die ik meemaakte in China. Ik denk dat er een hele Chinese markt voor je klaar ligt om ontdekt te worden! De reacties waren in ieder geval heel positief en dacht ik deel ze even met jou 😊‘

830565CF-9182-47AB-8867-52FCB0886517
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.