Ook nog een bedrijf 176/365

Tussen alle werk en ontslag perikelen heen, zou ik haast vergeten dat ik ook nog een bedrijf te runnen heb. Nog steeds loopt het niet erg, heb ooknog niet alles uit de kast gehaald. Volgende week ga ik aar de atletiek vereniging om te kijken of ik daar wat kan betekenen. Van de scholen die ik heb aangeschreven heb ik nog niets vernomen.

Ik probeer van alles te verzinnen, zo gooi ik nu gratis op de weegschaal in het midden. Spiermassa, vetmassa en viscerssl vet meten. Gratis, schijnt toch een toverwoord te zijn.

Ondertussen maak ik me wel zorgen. Dit kost meer dan er in komt. Hoelang hou ik het vol en hoelang ga ik door?

Positief blijven, heb vertrouwen en geen zorgen voor morgen!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.