This Time Next Year- RTL4

Mijn nieuwe manier van het indelen van mijn (werk)week, levert nu al meer rust op. Vanochtend kon ik zo waar ‘Koffietijd‘ kijken, terwijl ik de was aan het opvouwen was. Uiteraard met een kopje koffie erbij! Vol interesse heb ik zitten kijken en luisteren naar Wendy van Dijk die vertelde over haar nieuwe programma: This Time Next Year. Vanavond is de eerste uitzending.

Vorig jaar heb ik de oproepen voor dit programma voorbij zien komen en toen al was mijn interesse gewekt. De mensen die de site hier een beetje volgen wéten dat ik het ontzettend fascinerend vindt wanneer mensen zichzelf een doel stellen en hiermee zichzelf uitdagen.

Wendy vertelde in Koffietijd : “Mensen stellen zich en doel en hebben daar een jaar de tijd voor.” Wauw, klinkt dit bekend?! Ja zeker. Prachtig, ik hou ervan! Het enige verschil (buiten het TV-element) is dat bij een 365dagenproject je elke dag aan je doel werkt (elke dag iets kleins) en bij Wendy’s programma dit misschien niet helemaal zo hoeft te zijn.

Uiteraard ga ik vanavond kijken! Jullie ook? RTL 4, 20:32 uur.

Deel van het gesprek met Wendy bij Koffietijd terugzien? Hierbij de link.

 

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.