Lijf 177/365

Mijn lijf voelt moe en vraagt om rust. Het komt goed uit dat de ketel onderhoud krijgt en de monteur langs kan komen. Verplicht thuis zijn dus.

Voor mijn collega’s heb ik een aardigheidje bedacht en ik begin met inpakken. Ik heb hartjes gehaakt en heb leuke kaartjes om aan het kadootje te doen. Aardig tijdrovend karweitje, wat ook wel een soort meditatief is.

Mijn aroma diffuser staat aan net lavendel olie en ik kom tot rust. Eenmaal alles ingepakt, komt de monteur. Een aardige jongeman die een gezellig praatje niet uit de weg gaat.

Nu heb ik weer alle vrijheid. Toch luister ik naar mijn lijf die rusten wil. Dat zou echt vaker nodig zijn!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.