Weekly 1/52

Wauw wat knallen we weer het ritme en het nieuwe schooljaar in. De vakantie lijkt allang weer vergeten en alles is weer begonnen. En ondertussen wilde ik ook nog even op een creatieve beurs gaan staan met www.365dagenproject.nl. Mijn eerste 2 ‘echte vrije dagen’ (mijn nieuwe ritme/ weekschema) heb ik meteen volgestopt met de voorbereidingen hiervoor! En ook op zaterdag was ik druk met de voorbereidingen, om vervolgens de hele zondag op de beurs te staan.

Maar wat heb ik ervan genoten!

Van het vertrouwen van een aantal bloggers met mooie 365-producten (die ontstaan zijn vanuit hun projecten). Dat ik hun spullen mocht gaan verkopen op de beurs. Van de voorbereidingen en het aanschaffen van een aantal spullen. Wat was ik weer blij met de Action en de IKEA. Bij de Action vond ik 2 kaartenstandaards! Het kon niet mooier.

In de week ervoor was steeds redelijk slecht weer voorspeld: maar het was prachtig weer!! Ik heb interessante contacten opgedaan (en 1 persoon wist me ook nog ‘te raken’: eens kijken hoe dat dan weer verder ontwikkeld…), ideeën gehoord voor andere beurzen om te bezoeken of te gaan staan. Leuke gesprekken met bezoekers gehad.

Als ik dan een kanttekening mag plaatsen: het aantal bezoekers was niet zo hoog (ik denk door concurrentie van andere activiteiten op deze dag) en hierdoor lag ook de verkoop helaas iets minder hoog dan gedacht of gehoopt.

Een nieuwe ervaring rijker. Dat zeker.

En ondertussen ben ik ook al bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe DO-cember. Ik weet al welk onderwerp het gaat worden en ik heb de eerste lijntjes al uitgezet. Energie heb ik momenteel weer genoeg dat is zeker. En om dit zo te houden heb ik vandaag en gister heel low profile gehouden. Zeker wat dingen gedaan en uitgezocht, maar op rustig tempo, met wat haken tussendoor en gister heb ik koffietijd gekeken (Wauw dat was lang geleden!)

Afgelopen woensdag heb ik een heel mooie presentatie gehad van mijn werk/ op mijn werk. Deze laat ik volgende week terugkomen in de weekly, want wát werden daar mooie en zinvolle dingen gezegd!

En verder

  • lekker gewerkt
  • luizenpluizen op school
  • pianoles
  • eerste oefenwedstrijd gespeeld (2-1 gewonnen)4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.