Weekly 2/52

De informatie van de mooie presentatie van vorige week houden jullie nog even tegoed. Deze week was ik voor mijn werk op bezoek bij Yoga School Noord in Amsterdam. Ze hebben twee locaties, een prachtige website en bij hen kun je uiteraard Yoga-lessen en opleidingen volgen.

ik heb wel ‘iets’ met yoga. Een aantal jaren terug heb ik een opleiding gevolgd tot yogadocent en heb ik ook lessen gegeven, inclusief een cursus zwangerschapsyoga. Met dank aan de groeiend aantal lessen volleybal die ik gaf, ben ik hiermee gestopt, maar eigenlijk vind ik dat best jammer.

Yoga an-sich vind ik dus al prachtig, maar Yoga School Noord doet daarnaast ook nog iets fantastisch: ze bieden 2 uur per week gratis Yoga-lessen aan! Speciaal bedoeld voor mensen die de gewone lessen niet kunnen betalen, maar uiteraard is iedereen welkom. De deelnemers mogen een vrijwillige donatie geven, deze gaat naar het goede doel. Dit doel wisselt per jaar.

Naast de gratis yogalessen is er om de week een gratis een meditatiebijeenkomst. Ze doen dit vanuit de yoga-gedachte: om goed te doen, om iets terug te geven.

Verder werken ze ook met vrijwilligers (bijvoorbeeld achter de balie) die in ruil voor hun vrijwilligerswerk gratis lessen mogen volgen. Een eerste persoon heeft van hieruit al de stap gemaakt naar betaald werk.

Wauw wat maken ze mij, maar natuurlijk ook vele andere mensen blij hiermee! Een voorbeeld en inspiratie voor anderen!

365

  • enkele mails en kleine dingen. Afhandelen van de beurs van de week ervoor.

En verder

  • Manlief had een inspirerende 2e sessie van een trainerscursus
  • Drukke zaterdag met oppassen op 3 kinderen van Buuf, gezellige boel en bezoekje aan de Vreugdehoeve
  • Houthok vol, we kunnen de open haard weer aansteken deze winter
  • Opruim en schoonmaak-zondag, lekker dagje. Wandeling met de kids
  • Werken en afspraak met nieuwe leidinggevende. Genoten van het mooie weer
  • Eerste competitiewedstrijd gespeeld, 3-1 gewonnen
  • Deze middag en morgen zijn de kids extra vrij ivm studiedag. Ik heb er zin in!

 




3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.