Mijnleven 2 /295

BALLANCER 606 Speciaal voor u investeerde OpGezondGewicht.nu in de BALLANCER 606. De behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven worden drainage, vetverbranding, versteviging, anticellulite en ontgifting in de hand gewerkt.   WAT IS / DOET DE BALLANCER 606 De ballancer is een revolutionair toestel met een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.   DE BALLANCER ZORGT VOOR: Snellere afvoer van lichaamsvet tijdens het afslanken Afvoer van vochtophoping/oedeem Vermindering van cellulitis en lokale vetophopingen Stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid Activeert de stofwisseling Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen Verlichten van (spier)pijnen Meer energie KORTOM, EEN ZEER ONTSPANNEN VERWEN MOMENT VOOR JEZELF, ZOWEL VOOR JE INNERLIJK ALSOOK JE UITERLIJK.   VERSCHIL BALLANCER MET ANDERE DRAINAGE ONDERSTEUNINGSYSTEMEN: De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie voor het openen van de lymfeknopen en lymfestam.   DE BALLANCER 606 IS VOORAL GESCHIKT INDIEN JE: moeilijk afvalt en op gewicht blijft last hebt van cellulitis last hebt van een slechte doorbloeding vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfesysteem) De behandeling duurt gemiddeld 40 minuten en is veilig, aangenaam en ontspannen. In kuurvorm behaal jij je gewenste resultaat. Een kuur duurt ongeveer 5 weken met gemiddeld 2 behandelingen per week. Ben jij net zo enthousiast geworden over de Ballancer als wij? Maak dan snel een afspraak voor een proefbehandeling!
BALLANCER 606
Speciaal voor u investeerde OpGezondGewicht.nu in de BALLANCER 606. De behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven worden drainage, vetverbranding, versteviging, anticellulite en ontgifting in de hand gewerkt.
WAT IS / DOET DE BALLANCER 606
De ballancer is een revolutionair toestel met een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.
DE BALLANCER ZORGT VOOR:
Snellere afvoer van lichaamsvet tijdens het afslanken
Afvoer van vochtophoping/oedeem
Vermindering van cellulitis en lokale vetophopingen
Stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie
Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
Activeert de stofwisseling
Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
Verlichten van (spier)pijnen
Meer energie
KORTOM, EEN ZEER ONTSPANNEN VERWEN MOMENT VOOR JEZELF, ZOWEL VOOR JE INNERLIJK ALSOOK JE UITERLIJK.
VERSCHIL BALLANCER MET ANDERE DRAINAGE ONDERSTEUNINGSYSTEMEN:
De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie voor het openen van de lymfeknopen en lymfestam.
DE BALLANCER 606 IS VOORAL GESCHIKT INDIEN JE:
moeilijk afvalt en op gewicht blijft
last hebt van cellulitis
last hebt van een slechte doorbloeding
vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfesysteem)
De behandeling duurt gemiddeld 40 minuten en is veilig, aangenaam en ontspannen. In kuurvorm behaal jij je gewenste resultaat. Een kuur duurt ongeveer 5 weken met gemiddeld 2 behandelingen per week.
Ben jij net zo enthousiast geworden over de Ballancer als wij? Maak dan snel een afspraak voor een proefbehandeling!0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.