Weekly 4/52

Hierbij deel 2 van de presentatie van Drs Jeff Gaspersz:

Barrières leven alleen in onze gedachten. Hij refereerde hierbij aan de Nederlandse kunstenaar Theo Jansen. Hij is een Kinetisch Beeldhouwer die prachtige zelf bewegende (met dank aan de wind) ‘strandbeesten’ maakt die over het strand ‘lopen’. Leuk om de site van Theo even te checken!

We moeten de mentale muren van ons brein openstellen, alleen dan kunnen we innovatie bereiken. Hierbij gaat het om verbinden en leren van andere sectoren. Het is goed om elke dag nieuwe ervaringen op te doen. Op deze wijze zijn we in staat tot het veranderen van ons perspectief en kunnen we ideeën doorgeven.

Een leven lang leren. Altijd blijven vernieuwen. Jezelf uitdagen om je perspectief te veranderen, weer nieuwe inzichten te creëren. Als een spons alles opnemen. Te leren van anderen en ook weer door te geven.

Ik denk dat het heel goed is om hier regelmatig de tijd voor te nemen.

En blijf jezelf vragen stellen…

365

 • Ik ga nú heel veel mailtjes beantwoorden!

En verder

 • Eerste wedstrijden van de meisjes
 • Gewerkt op zaterdag in Amsterdam in het Olympisch Stadion
 • Direct hierna feestje met overheerlijk eten en gezelligheid
 • Nóg een paardrijwedstrijd, eerste keer in een hogere klasse
 • Voor het eerst op het fietsje naar t werk: landelijk bijeenkomst bij ons in het dorp
 • Fijne gesprekjes op school met de leerkrachten voor de kids
 • Fijne dag gewerkt in Amsterdam, maar ook verdrietig nieuws
 • Wel ziekjes op maandag en dinsdag (koud-warm-koud-warm, ken je dat?)
 • Wedstrijd volleybal 3-2 verloren, helaas
 • Moedervlek bij de oudste laten verwijderen

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.